Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 12 de juliol del 2017

 • Victor Santos, renovat president de la Federació andorrana de futbol

  Al tram final de la segona hora del programa, hem parlat amb Víctor Santos, reescollit com a president de la Federació andorrana de futbol. La seva va ser  lúnica candidatura presentada davant l'assemblea de la FAF, celebrada aquest dilluns. Amb ell hem comentat els aspectes més destacats en que la nova junta vol posar l'accent en els següents quatre anys.

 • L'aigua mineral

  A l'Apunt de ciència, el Luismi Pérez, a banda de recordar la previsió del temps, ens ha parlat avui de l'aigua mineral. De les diverses tipologies, de leslocalitzacions dels manatials en funció dels sols granítics i calcàris, de les aigues de l'aixeta toves i dures, etc.

 • El futur Observatori de la Igualtat

  Hem tancat el programa amb el Joan Micó, que ha donat detalls del que serà l'Observatori de la Igualtat. Una de les prioritats que es destacava en el Llibre Blanc de la Igualtat, com van explicar els responsables d'Afers Socials de Govern. La seva base serà l'actual Observatori Social, tot i que caldrà afegir-hi més dades.

 • Entrevista Oriol Vilella

  Avui a l'"Obert per Vacances" edició de tarda fem una xerradeta amb l'Oriol Vilella. Un "cul inquiet" que no ha parat en els darrers mesos ja sigui amb l'organització del Jambo com amb l'enregistrament d'un nou treball amb el seu grup de sempre, els Hysteriofunk. Parelm una mica de tot plegat.

Facebook

Twitter