Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 17 de juliol del 2017

 • Entrevista a Òscar Fernández, renovat president del psicòlegs d'Andorra

  A la segona hora del programa hem entrevistat Òscar Fernández, que el passat dia 21 de juny, va revalidar la confiança dels seus companys com a president del Col·legi de Psicòlegs d'Andorra. La possible entrada dels psicòlegs a la nova cartera de serveis del SASS i la futura llei de la professió han estat els dos temes principals de conversa.

 • Fitxatges i quilòmetres

  Amb el Joan López hem fet una repassada a l'actualitat esportiva i als resultats més destacats del cap de setmana. El fitxatge de l'eslovè Jaka Blazic pel MoraBanc Andorra i la Volta ciclista als Ports han estat els arguiments principals de la conversa.

 • Fins on arribava el mar fa milions d'anys?

  El Lluís Miquel Pérez ha dedicat avui l'Apunt de ciència a explicar els motius pels quals viles com Súria o Cardona, al cor de Catalunya, tenen mines de sal. I com afecta això els seus aqüifers.

 • Fem menjadors d'ocells amb Andorra Sostenible

  Demà al centre d'interpretació del Comapedrosa s'organitza un taller de manualitats per confeccionar menjadors d'ocells amb material reutilitzat. El Javi Gómez i l'Elena Valletbó ens visiten per explicar-nos tots els detalls d'aquesta original iniciativa.

Facebook

Twitter