Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 7 de juliol del 2017

  • Entrevista Miki Ripoll

    Avui a l' "Obert per Vacances" edició matí ens visita el Miqui Ripoll. És el director tècnic de la Federació Andorrana de Voleibol. En quin estat de forma està aquest esport al país? Hi ha molta gent que el practica? Com ha anat la temporada dels diversos equips de casa? És un esport de noies? I el volei platja?

  • Entrevista amb Gabriel Fernández

    En un matí molt esportiu tambè ens visita el Gabriel Fernández. El cap de comunicació del Bàsquet Club Morabanc Andorra ens posa al dia de com van els preparatius de cara a la nova temporada 2017-2018.

  • Entrevista a Jose Luis Gonçalves

    Avui a l'"Obert per Vacances" edició de tarda, marxem de festa. Diumenge a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella celebrem una nova edició de la trobada típica de productes portuguesos "O FEIRÃO". Parlem amb el seu director Jose Luis Gonçalves.

Facebook

Twitter