Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

La rotonda 29 de juny del 2018

  • La rotonda 1a Part - El nou espectacle i els cinc anys del Cirque du Soleil a Andorra

    El Cirque du Soleil estrena aquest cap de setmana un nou espectacle amb el qual fa un gir a les propostes anteriors. Parlem de "Diva" i dels cinc anys del Cirque a Andorra amb el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, i Marc Colomines, d'Alca Films. La productora andorrana ha realitzat el documental "Scalada 5 anys" que aquest divendres a la nit estrena ATV i www.andorradifusio.ad.

  • La rotonda 2a part - David Aguilar ens torna a visitar per explicar-nos com ha canviat la seva vida

    David Aguilar, el jove que s’ha construït una protesi amb LEGO per al seu braç, ens torna a visitar. Des que el vam conèixer el desembre de 2017 la seva vida ha canviat molt i mitjans internacionals s’han fet ressò de la seva història. Ens explica com ho ha viscut i ens avança que començarà a estudiar biotecnologia gràcies a una beca de la Universitat Internacional de Catalunya.  Al final del programa  vivim un moment molt emotiu.

Facebook

Twitter