Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

La rotonda 22 de març del 2018

  • La rotonda 1a part - La inclusió de les persones amb síndrome de Down

    Dediquem la primera part del programa a les persones amb la síndrome de Down amb motiu del Dia Internacional. Aquest any el lema és  "no deixar ningú enrere". Parlem amb la presidenta i vicepresidenta de l'associació andorrana per la síndrome de Down, Clàudia Rodríguez i Cristina Ros. Amb elles coneixem els programes d'inclusió escolar i laboral i les necessitats de les persones afectades i les seves famílies.

  • La rotonda 2a part - La importància de l'aigua

    Més de 2.000 milions de persones no tenen accés a l’aigua potable. Reflexionem al voltant d’aquest bé i de com evitar-ne el malbaratament amb Ramon Copons, director del CENMA, Marta Alberch, directora d'UNICEF Andorra i Sílvia Ferrer, d' Andorra Sostenible.

  • Reportatge: El suport als alumnes amb síndrome de Down i les seves famílies

    Rebre el suport necessari fora d'hores lectives i ampliar el suport educatiu a FP. Són algunes de les demandes que fan els pares d'alumnes amb síndrome de Down. Ho coneixem en el Dia internacional de la síndrome de Down, jornada que les Nacions Unides encapçala amb l'objectiu de 'No deixar ningú enrere'. L'Izan, l'Eric i la Cristina són els protagonistes d'aquest reportatge de Rosa Alberch, Kevin Ribeiro, Sergi Linares, Anna Romagosa i Fernando Montero.

Facebook

Twitter