Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h


La rotonda 12 de gener del 2018

  • La rotonda 1a part - Debat sobre la situació laboral dels monitors d'esquí

    Entre els monitors d'esquí hi ha molt malestar després de les negociacions de l'associació per canviar les condicions laborals dels professionals del sector. No estan d'acord amb els canvis i demanen que es tinguin en compte les especificitats d'una professió que no s'adequa al codi de relacions laborals. Confrontem les diferents opinions dels monitors amb el president de l'associació, Carles Iriarte, i els monitors Gerard Escoda i Julie Grard.  

  • La rotonda 2a part - Els músics d'Andorra obren la Temporada de l'Auditori amb "Silenci"

    Parlem del concert "Silenci", que obre la Temporada de l'Auditori i està protagonitzat per músics d'Andorra retratats a l'exposició "retratsmúsicsandorra". En parlem amb el director artístic Toni Gibert , el fotògraf Pep Aguareles, i Meri Blanco, tècnic de l'àrea d'Acció Cultural del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Gibert promet sorpreses i fusions impensables.

Facebook

Twitter