Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h


La rotonda 13 d'abril del 2018

  • La rotonda 1a Part - La realitat virtual com a eina per curar les fòbies

    La psicòloga de Nivi Psicologia, Marta Compte, ens dóna eines per conèixer i superar les fòbies, les pors i aversions més angoixoses i obsessives. A més, ens explica noves eines, com la realitat virtual, que s'estan utilitzant per treballar amb els seus usuaris aquests tipus de problemes. Són recursos que permeten a qui ho necessiti sotmetre's a l'estímul que li causa la fòbia des de qualsevol lloc.

  • La rotonda 2a Part - Entrevista al doctor Pere Gascón

    L'oncòleg, investigador de l'hospital Clínic, Pere Gascón és una eminència en la recerca sobre el càncer i especialment en les seves dos línies d'especialització: el perquè de l'estat latent o d'inactivitat de les cèl·lules canceroses i la connexió anatòmica del sistema nerviós amb el càncer. A més, Gascón és un defensor de les teràpies integradores per incloure-les en el tractament del càncer i donar resposta a necessitats psicològiques, del dolor, nutritives i de reforç de les defenses, així com per reduir els símptomes adversos de la quimioteràpia i potenciar el seu efecte.

Facebook

Twitter