Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 

ÚLTIM PROGRAMA

El preu dels lloguers, un problema enquistat?

  • Protestes i mesures per uns preus dels lloguers més raonables

    El dia 26 de juny Podem Andorra, la Unió Sindical d'Andorra i el Sindicat Andorrà de Treballadors han convocat una acampada en motiu de protesta per l'increment dels preus del lloguer. En Joan Seguí i en Joseba Imanol expliquen el motiu de la protesta i demanen mesures immediates a Govern. Asseguren que el salari mitjà per la majoria de la població és molt inferior als 2.110,68 euros, la xifra estadística oficial, i que actualment no permet fer front als lloguers, que van a l'alça. Pascual Gracia, president de l'Associació de Propietaris de Béns Immobles, culpa a l'executiu de no haver aplicat mesures abans per incentivar les promocions d'edificis per habitatges de lloguers i consideren que la taxa als pisos buits no servirà per a res.

  • Gràcies senyor síndic: Vade retro

    En els temps que corren ens plantegem si no hauríem estat més feliços en una altra època. De fet, hi ha motius per enyorar temps passats.  Encara que siguin molt passats. S'acaben el tabac, les pensions... I mentre uns passen la pilota i d'altres l'esquiven com poden, ningú fa res per evitar la tragèdia. Per si de cas, nosaltres Carpe diem.

Facebook

Twitter