Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

#vagafuncionaris

  • La vaga a les escoles: les demandes dels docents i l'afectació per als pares

    Segons els sindicats, el 80% del professorat va fer vaga dijous i el 70% divendres. David Garcia i Albert Maluquer, del SEP ens n'expliquen els motius, tant pel que fa la llei de funció pública, com pel que fa la llei del cos d'educació. Vacances, mobilitat, sancions, són alguns dels temes que han posat sobre la taula. L'Helena Leach, presidenta de l'Associació de Pares de Alumnes de l'Escola Andorrana, ha avaluat el funcionament dels dies de vaga a les escoles. 

  • Gràcies senyor síndic: En francès o en 'alemà', seguirem fent l'andorrà

    Encara amb la ressaca del 25è aniversari de la constitució, parlem de la vaga de funcionaris, que van dur la protesta fins a les portes del Consell. I aquí no importa l'idioma: les xiulades són universals. Però les autoritats sanitàries alerten: a la frontera del Baladrà ara sí que es parlarà francès.

Facebook

Twitter