Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


La reforma laboral

  • Abordem la reforma laboral amb l'advocat laboralista Eduard Coll

    Aquest dilluns hem entrevistat l'advocat laboralista Eduard Coll sobre el mercat andorrà i la reforma del codi de relacions laborals que ha presentat DA. Per una banda, considera que és un error abaratir l'acomiadament improcedent i creu que és una figura que debilita el treballador a l'hora de reclamar els seus drets. Per altra banda, defensa la flexibilització dels horaris laborals tenint en compte la realitat del Principat d'Andorra, un país amb serrells de feina i amb l'activitat econòmica que depèn dels caps de setmana i els dies festius.

  • "Gràcies senyor síndic": Els liberals ja tenen candidat i llistes multicolor des d'Europa

    Toc d'humor i protagonistes fora de context al "Gràcies senyor síndic", la secció que li dona la volta a l'actualitat política. Aquesta primera setmana ens centrem en Liberals d'Andorra, que ha tancat l'elecció del candidat a cap de Govern. Serà el president del partit, Jordi Gallardo, després d'un procés que pot fer trencar el grup parlamentari que presideix Josep Pintat. També parlem de la proposta tabaquera a la Comissió Europea i de l'ansiada sortida d'Andorra de la llista negra de paradisos fiscals de la UE. 

Facebook

Twitter