Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


Funciona el transport públic?

  • Montmantell-la Hispanoandorrana i Andbus analitzen el transport de passatgers

    El transport de passatgers d'Andorra genera moltes crítiques dels usuaris. El preu, les freqüències, la desinformació a les parades, la duplicitat de bitllets... Les companyies estan d'acord que cal millorar servei per guanyar usuaris, però consideren que per fer-ho, és necessari que estigui subvencionat pel Govern i que sigui aquest qui gestioni perquè hi pugui haver bitllets únics. Jordi Troguet, president de Montmantell i la Hispanoandorrana, ha denunciat que només rebi subvenció governamental la línia del bus exprés, i creu que totes les companyies han de tenir les mateixes opcions. Dani Vinseiro, representant d'Andbus, creu que el nou concurs ha d'establir unes regles del joc clares, i ha subratllat que cal millorar molt en la informació als usuaris.

  • Gràcies senyor síndic: Sorolls, pols i llàgrimes

    Com va anunciar la cònsol d'Andorra la Vella, les obres de remodelació de l'avinguda Meritxell ja han començat. Conxita "Churchill" Marsol ja va avisar que seran quatre mesos de suors i patiments. Inconvenients per terra i aire.  Nosaltres ja els hem patit en les pròpies carns. Tot sigui per mudar la pell de l'eix comercial i salvar el soldat comerç. Narrem també la guerra de les transferències, on la capital, quasi com Gran Bretanya, s'ha quedat gairebé sola al camp de batalla.

Facebook

Twitter