Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


Hi haurà vaga de funcionaris?

  • Els representants dels funcionaris, Lara Vilamala, Josep Sinfreu i Gabriel Ubach, s'expliquen

    El portaveu de la Plataforma de funcionaris, Gabriel Ubach, ha assegurat que el Govern està disposat a negociar la reforma de la Funció Pública i que els ha convocat a una reunió o "taula de treball" aquest dijous al matí. Els sindicats, que han participat al programa a través de Lara Vilamala (CFPA) i Josep Sinfreu (sindicat de duaners) han deixat la porta oberta a aturar les accions de protesta si fructifiquen les negociacions amb el Govern. 

  • Gràcies senyor síndic: Anuncis des de Washington per no quedar-nos al ras

    Després de Carnaval, tot s'hi val, i per això ens hem pres amb humor la decisió del Govern d'entrar a l'FMI sense avisar. També comencem a la nostra manera la vaga general a la Funció Pública. Passant fred al carrer, en solidaritat amb liberals i socialdemòcrates d'Encamp. 

Facebook

Twitter