Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


Els Joves parlen del consum de droga i alcohol

  • Les drogues i l'alcohol entre els joves

    Els joves han estat últimament protagonistes en els mitjans de comunicació per l'increment dels problemes del consum de drogues i alcohol. Com ho viuen ells? Els preocupa aquest problema? Les noves multes de la llei de seguretat pública reduiran el consum? En parlarem amb quatre joves de 15 i 16 anys, Fernando Batista, Airon Teixidó, Sergi Gonçálvez i Marc Cuberes, i l'educador social Carles Perea.

  • Gràcies senyor síndic: Posturejos preelectorals

    A Sant Julià de Lòria l'únic que flueix són els milers d'euros del comú cap a Naturlàndia. Les barques de ràfting hauran d'esperar. Mentrestant creixen els rumors de dissidència dins Laurèdia en Comú. Difícil no pensar que les aigües les fan baixar tèrboles ja des d'Andorra la Vella. Siguin anuncis de festejos preelectorals o simulacres de boicot, està clar que ara ja tot comença a ser de cara a la galeria.

Facebook

Twitter