Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


Pensionistes

  • La situació dels pensionistes amb Lluís Samper, Simó Duró i l'Elvira, representants de la "gent gran"

    Lluís Samper, representant dels pensionistes al consell d'administració CASS, Simó Duró, president de la Federació de la Gent Gran, i Elvira, pensionista. Tres membres d'allò que coneixem com "la gent gran" que ens parlen de la situació dels jubilats al país. Demanen unes pensions dignes, de com a mínim 1.000 euros, i que s'instaura ja el tercer pagador. Duró ha assegurat que coneix farmàcies que estan avançant els medicaments a padrins que no els poden pagar. L'Elvira, que té 66 anys i segueix treballant, ha denunciat que quan li han donat la baixa laboral li han descomptat més diners perquè cobra una pensió de viudetat, cosa que considera injusta.

  • Gràcies senyor síndic: Ni misclismi ni fiminismi

    Aprofitant la jornada del vuit de març intentem explicar què és el feminisme i mirem d'esbrinar quina percepció tenen el carrer i els joves sobre la igualtat de gènere. També ens fixem en el congrés dels liberals, que van repartir carinyo a tort i a dret.

Facebook

Twitter