Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


S'ha de despenalitzar l'avortament?

  • L'avortament: la visió científica i la visió legal

    Parlem sobre la penalització de l'avortament al país en tots els supòsits, que el comissari Europeu de drets humans ha assenyalat com una de les més retrògrades dels països membres del Consell d'Europa. El metge de capçalera Eric Sylvetre explica la teoria científica que defensa que la vida d'una persona no comença fins a la vuitena setmana de gestació, i per tant, que practicar l'avortament abans d'aquella setmana no incompliria amb article 3 de la Constitució que defensa el dret a la vida. Sylvestre també parla dels dubtes que genera la nomenclatura de la CASS, que introdueix la possibilitat de reembossar la interrupció de l'embaràs, tot i que al país està penalitzat. Nega, així com ho fa la presidenta de l'Associació Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés, que l'avortament al país estigui garantit i alerten del perill que genera per les dones que es troben en una situació complicada.

  • "Gràcies senyor síndic": Cops de colze al grup mixt i altres empastifades polítiques

    Seguim amb l'humor i els protagonistes fora de context al "Gràcies senyor síndic", la secció que li dona la volta a l'actualitat política. En el segon capítol seguim parant atenció a Liberals d'Andorra, que ha tingut trencadissa al grup parlamentari. Josep Pintat i els seus han passat al grup mixt, on hi haurà cops de colze per fer-se escoltar. I aprofitant la controvèrsia per les proves d'ADN dels gossos i les tifes al carrer, sortim a buscar els amos d'altres empastifades polítiques.

Facebook

Twitter