Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
#Sensefiltres

Comparteix:

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


S'integra a Andorra la comunitat portuguesa?

  • La integració de la comunitat lusitana vista per dues filles d'immigrants i la presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos

    A Andorra el 15% dels residents són portuguesos, més de 10.000 persones, la tercera comunitat més gran del país. Aprofitant que el cap de Govern va visitar Lisboa el passat divendres i que un cop més, s'ha parlat de la integració de la comunitat, hem volgut preguntar a andorrans fills de residents portuguesos si és certa la cohesió social de la qual parlen els polítics. La Marisa da Costa i la Telma Figueiredo han denunciat alguns dels problemes que han tingut en la seva etapa d'escolarització i asseguren que encara es mantenen vigents certs estereotips. La Patricia Bragança, presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos d'Andorra, ha assegurat que l'obertura econòmica ha permès que cada vegada hi hagi un teixit empresarial portuguès al país més important i que a la llarga donarà els seus fruits.

  • "Gràcies senyor síndic": Hivern calent i tibantors massanenques

    Parlem del debat a la totalitat del pressupost i l'hivern calent que tindrà el Govern amb la reforma de la Funció Pública. També sortim al pati per fer esbarjo i parlar de la situació al grup mixt i de les tibantors massanenques dins de Ciutadans Compromesos.

Facebook

Twitter