El MoraBanc Andorra paga un primer quart horrorós a Lleida (88-80)

El MoraBanc Andorra ha fet un pas enrere en el seu camí ca

El MoraBanc Andorra ha fet un pas enrere en el seu camí cap a l'ascens directe a l'ACB després de sumar aquest divendres la tercera derrota de la temporada en la pista del Força Lleida. Els tricolor, malgrat intentar-ho fins a l'últim instant, acabarien sent víctimes d'un horrorós primer quart que marcaria la resta del partit. Marin Maric, MVP amb 16 punts, 7 rebots i un 22 de valoració. Amb aquest resultat, el MoraBanc es manté líder de la LEB Or però amb una victòria de marge respecte al segon classificat quan resten nou jornades per al final de la fase regular.

Amb nou victòries consecutives, el MoraBanc Andorra arribaria a Lleida en el millor moment de la temporada però els tricolor es retrobarien amb la derrota en una de les pistes més complicades de la competició gairebé tres mesos després de l'última ensopegada a Alacant. En el que portem de curs, el Força Lleida només ha deixat escapar una victòria de local. Amb aquest resultat, més la victòria del Zunder Palència davant el Alega Cantàbria, l'equip de Natxo Lezkano es queda sense marge per a l'error a nou jornades per al final de la fase regular.

En el Barris Nord de Lleida el MoraBanc Andorra començaria el partit jugant amb una intensitat molt per sota de la que proposaria el conjunt local. Superats en totes les facetes del joc, els de Natxo Lezkano veurien com el Força Lleida es faria ràpidament amb el control del partit gràcies al seu exagerat encert des del triple. El MoraBanc, tot el contrari. Ni encert, ni defensa, ni rebot. El 29-14 al final del primer quart parla per si mateix.

Però la situació empitjoraria encara més en el segon quart. Si bé és cert que les forces s'igualarien en el segon acte, el MoraBanc ho intentaria amb els punts de Dos Anjos o el poc encert des del triple (36-29) però els locals tornarien a agafar la directa arribant a tenir una màxima de 20 punts (47-27). Un triple de Thomas Schreiner deixaria un preocupant 47-30 al descans.

Però després de passar pels vestuaris el MoraBanc sortiria amb una altra cara. Els del Principat, més intensos, oferirien la seva millor versió fins al punt de col·locar-se a només sis punts de diferència gràcies a un 8-19 de parcial (55-49). Però el Lleida reaccionària de la mà de Jaume Lobo i els locals tornarien a agafar una renda de dotze punts al final del tercer quart (65-53).

En els últims deu minuts el MoraBanc ho intentaria de totes les maneres possibles, amb més cor que cap, però l'equip de Natxo Lezkano no donaria amb la tecla que pogués donar-li la volta al partit. Al final, el MoraBanc acabaria perdent el partit víctima d'un nefast primer quart, tan nefast com l'actuació arbitral que castigaria amb tècniques i antiesportives al conjunt tricolor (88-80).

La propera cita del MoraBanc Andorra serà el dissabte vinent contra el Movistar Estudiantes en la Bombonera (18:30h) en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Javi Enjuanes-Força Lleida