10 consells per no perdre el cap en les rebaixes

10 consells per no perdre el cap en les rebaixes

Estem en ple període de rebaixes i anar de compres en aquestes dates sovint pot significar que ens deixem encegar per les gangues i comprem sense pensar. Per això et proposo 10 consells per no perdre el cap en les rebaixes. 

1. Fes una llista: Abans de sortir de casa fes-te una llista per ordre de necessitat, per tenir present quines són realment les teves prioritats i no perdre el temps.

2. Ruta de "shopping": Pensa quines botigues vols visitar, sobretot aquelles a les quals no pots anar de forma habitual.

3. Fixa’t un pressupost: La millor manera de controlar les despeses és fixar sempre un pressupost màxim.

4. Pensa en els teus interessos: Fixa’t que tot estigui etiquetat amb el preu anterior a les rebaixes i l’actual indicant quant s’ha rebaixat. Assegura’t que es poden fer canvis i que els productes estiguin en perfecte estat.  

5. Falta de temps: Si tens clar els teus objectius i no vols perdre temps, vés a un centre comercial on trobaràs tot el que busques.

6. Inverteix en un clàssic: Hem de pensar en el nostre futur i la nostra butxaca, buscar accessoris immortals als quals no tenim accés normalment. Una bossa de mà que sempre has somiat, unes sabates de pell, un abric que va bé amb tot…

7. Mentalitat: Deixa la mentalitat compulsiva a casa.

8. No dubtis: Has de tenir la ment clara i no deixar espai a la indecisió. Si vols una cosa però no ho tens clar, compra-la i a casa amb calma ho decideixes perquè pot ser que quan tornis ja no hi sigui (per això t’has d’assegurar que es poden fer canvis, com et recomanem en el punt 4).

9. Comoditat: És molt important anar còmoda a les rebaixes.

10. Guarda tots els tiquets: és normal acabar comprant  alguna cosa que després a casa no ens agradi i la vulguis tornar.

Espero que aquests consells et serveixin. Bones rebaixes!

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de www.punkarrillas.com

Comparteix: