Uns 1.300 aficionats francesos seguiran l'Andorra-França a l'Estadi Nacional

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol ha posat a la venda les entrades per al partit contra França de dimarts vinent a l'Estadi Nacional. El ple està assegurat i s'espera la presència d'uns 1.300 aficionats francesos. Entre els jugadors preconvocats per al doble compromís contra Moldàvia i França, Cristian Martínez continua sent dubte.

Dos anys després de la visita de la Portugal de Cristiano Ronaldo, el partit contra França tornarà a deixar petit l'Estadi Nacional.

La campiona del món tindrà el suport a la grada d'uns 1.300 aficionats francesos, que ocuparan tot un gol i la meitat de la tribuna.

La federació ha posat a la venda les poques entrades disponibles a 50 euros al gol i 70, la tribuna. A banda dels aficionats francesos, s'hi han acreditat una seixantena de periodistes del país veí.

Partit contra Moldàvia

En el vessant esportiu, la darrera hora de la selecció passa pel partit que jugarà tres dies abans a Moldàvia. Koldo Álvarez farà pública la llista definitiva després de l'entrenament d'aquest vespre. Entre els preconvocats el principal dubte continua sent Cristian Martínez, amb un trencament a la part lateral del soli.

La selecció viatjarà dimecres a Barcelona i dijous es desplaçarà a Moldàvia per disputar el tercer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020.

El matx es jugarà dissabte a Chisinau a partir de les 18h, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió. Totes dues seleccions buscaran els primers punts després de perdre en els dos compromisos que van obrir la fase.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares-Arxiu

 

Comparteix:

La Federació de Tennis Taula vol que Andorra es converteixi en la seu de la Internacional Huerta i Moya posen fi a un malson de dos dies de burocràcia fronterera