ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

16 atletes competiran al Campionat Iberoamericà i Viñals estrenarà internacionalitat absoluta

www.andorradifusio.ad

Andorra aportarà 16 participants al Campionat Iberoamericà d'Alacant. A la llista de Marcos Sanza hi ha Pol Moya i Nahuel Carabaña i també Duna Viñals, de només 15 anys.  

Fa pocs dies Duna Viñals batia el rècord absolut dels 400 metres tanques al Campionat de Catalunya de clubs.

L'atleta de 15 anys ve d'una gran temporada de pista coberta, en què també ha fet miques la millor marca nacional absoluta en els 400 metres. El premi li ha arribat amb la convocatòria per participar al Campionat Iberoamericà. 

Per Duna Viñals, atleta del CAVA i Agrupació Atlètica, serà la primera competició internacional. "Això de competir amb atletes olímpics i que han guanyat el mundial només em serveix com a una experiència de millora i saber com es competeix amb aquests atletes". 

Kevin Poulet, entrenador de Duna Viñals i gerent de la Federació d'Atletisme, confia en la seva vàlua. "Experiència ja en té en competicions d'alt nivell. Ara serà la seva primera internacionalitat absoluta, que vagi aprenent i que gaudeixi". 

La joventut és la nota destacada a la llista de Marcos Sanza, que estarà formada per 16 atletes, 11 en categoria masculina i 5 en la femenina.

El Campionat Iberoamericà es disputarà del 20 al 22 d'aquest mes, a la localitat alacantina de la Nucia

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: