ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

28 parelles participen en la recuperada Cursa Nocturna d'esquí de fons de la Rabassa

www.andorradifusio.ad

28 parelles han participat aquest dissabte en la Cursa Nocturna d'esquí de fons organitzada pel Nòrdic Esquí Club de la Rabassa. Gerard Palomo i Jordi Majoral van ser els vencedors, en una prova que s'ha recuperat amb un caràcter lúdic.

Els organitzadors no s'esperaven una participació tan alta, però la Cursa Nocturna d'esquí de fons va ser tot un èxit. 28 parelles van prendre la sortida al Prat de Conangle de la Rabassa Naturlàndia, en una prova recuperada pel Nòrdic Esquí Club amb una vocació lúdica.

I és que feien falta moltes ganes de passar una bona estona per desafiar el fred i posar-se els esquís i el frontal. La sortida es prenia a les set de la tarda en massa, tot i que respectant la distància de seguretat de dos metres entre els corredors.

Cada membre de les parelles participants havia de fer dues voltes al circuit en estil lliure, fins a completar quatre voltes per equip amb sortida i arribada al Prat de Conangle. La mascareta era obligatòria, però el reglament permetia excepcions durant els moments d'esforç físic.

Gerard Palomo i Jordi Majoral van ser els vencedors, per davant de la parella formada per Paula Martínez i Cesc Colell. El tercer millor temps va ser per a Marc i Quim Grioche.

Al final, però, tothom va marxar a casa amb l'alegria d'haver contribuït a tornar a posar en marxa una prova que promet tenir continuïtat.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Naturlàndia

 

Comparteix:

35.173.234.169