ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

330 corredors obriran la segona edició de l'Andorra MTB Classic a la Massana

www.andorradifusio.ad

Les bicicletes es posaran en marxa aquest dimecres en la primera de les quatre jornades de l'Andorra MTB classic, la prova de bicicleta de muntanya de l'Andorra Multisport Festival. La segona edició ha reunit fins a 330 participants amb una xifra destacada de corredors d'Alemanya. 

Amb tot, molts participants també venen dels Països Baixos i Bèlgica, o de llocs més llunyans com el Canadà i Sud-Àfrica. Alguns s'han deixat veure aquesta tarda a la zona d'arribada, que inclou espais de massatge, taller mecànic, un village i una àrea de chill out per recuperar forces.

La xifra d'inscrits es va disparar fa pocs dies i fins i tot ha sorprès els organitzadors, ja que segons ha destacat el director de la cursa, Carles Turné, "fins a fa dos dies teníem por de les previsions". 

Les principals novetats de la segona edició arribaran amb l'etapa pròleg, que amplia el recorregut de 7 a 19 quilòmetres i es convertirà en una mitja etapa.  Després del pròleg vindran tres etapes marató, de 42, 60 i 49 quilòmetres. El tret de sortida serà aquest dimecres, a les deu del matí. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix: