La 45a Volta als Ports vol arribar als 600 ciclistes i tindrà Dan Martin d'ambaixador

www.andorradifusio.ad

Torna la Volta als Ports aquest diumenge amb una reducció de participants respecte de l'any passat. L'organització espera arribar als 600 ciclistes i el plat fort serà la presència de l'exciclista professional Dan Martin com a ambaixador.

La 45a edició de la Multisegur Volta als Ports és a tocar i arriba amb novetats importants. La primera serà el descens de participació.

Ja hi ha 520 inscrits, un centenar dels quals seran del país, i l'organització vol arribar als 600 dimecres quan es tanquen les inscripcions. Una xifra força inferior als 750 registrats l'any passat, comenta l'organitzador, Gerard Riart. 

Enguany es mantindran els cinc recorreguts amb sortida des de la plaça de les Fontetes de la Massana i arribada al Parc Central d'Andorra la Vella.

El plat fort serà el de cinc estrelles que travessarà cinc ports amb 153 km i 4.400 metres de desnivell positiu i es mantindran només les pujades com a trams cronometrats.

Les fortes temperatures previstes diumenge han comportat canvis amb talls de pas per als recorreguts més llargs al migdia.

L'exciclista professional Dan Martin actuarà com a ambaixador i l'objectiu és que els pròxims anys atregui més participants internacionals.

A més, Riart ha anunciat que per a futures edicions l'objectiu és formar part d'un circuit internacional que inclourà diferents països.

Informa: Joel Romero
Imatges: Joel Romero-Arxiu RTVA

Comparteix: