ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El 50è Rall·i d'Andorra afronta les darreres hores de competició

www.andorradifusio.ad

El cinquantè Ral·li d'Andorra està vivint les darreres hores després d'un segon dia en què la meteorologia ha respectat els participants. Els trams de Fontaneda i del coll d'Ordino decideixen els vencedors.

Un a un han sortit els vuitanta participants en la segona jornada del Ral·li d'Andorra. Aquest dissabte, la pluja va ser protagonista. Aquest diumenge, bon temps i quatre trams per endavant. 

A les nou del matí en punt s'ha donat el tret de sortida de la jornada final del ral·li, amb el BMW de l'equip format per Josep i Alícia Carrancà com a primers classificats després dels trams de dissabte.

La pluja va condicionar la conducció dels pilots, ja que "el terra estava delicat" ha indicat el pilot Gerard de la Casa. En aquest sentit, i tot i reconéixer que "ha afectat a tothom", el també pilot Carles Porté ha remarcat que "hi ha qui ho fa molt bé també amb pluja". Amb tot, ha assegurat que la jornada "va anar bé tret d'algun problema mecànic". 

Aquest diumenge al matí els pilots i no només ells estaven a punt per viure les darreres hores de la competició.

Però la prova també té altres protagonistes, una trentena de comissaris esportius de l'Automòbil Club. Sense la seva participació el ral·li no podria desenvolupar-se. Una d'elles, Laura Bafino, ha explicat que "en un dia podem fer set o vuit hores seguides", tot afegint que "hem d'anar preparats per totes les inclemències". 

Un a un els cotxes aniran arribant al parc tancat de Prada Casadet. Després l'ACA farà l'entrega de trofeus de les noces d'or del ral·li.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: