6è lloc júnior d'Ancion i 24è de Folguera en categoria sub-23 a la Copa de França de BTT a Alpe d'Huez

Gran actuació de Stefan Ancion a la Copa de França

Gran actuació de Stefan Ancion a la Copa de França de BTT, celebrada a Alpe d'Huez, en la modalitat de cross country. El jove corredor ha superat totes les expectatives amb un sisè lloc en la categoria júnior. A la mateixa cita també ha destacat Kilian Folguera, en la categoria sub-23.

El 'biker' andorrà va confirmar dissabte el seu bon moment de forma en una prova de força nivell i amb una participació molt nombrosa. En un traçat molt exigent, Folguera va anar de menys a més i va acabar en una meritòria 24a plaça, amb una volta menys que el vencedor i un temps final d'1 hora 25 minuts i 26 segons.

Imatges cedides: Carles Alonso