ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L’acord de l'FC Andorra amb el grup Kosmos preveu construir dos camps de futbol

www.andorradifusio.ad

El grup inversor Kosmos, futur propietari del Futbol Club Andorra, té en ment construir nous equipaments al país per al club. La construcció d'un estadi serà una de les principals fites dels nous accionistes. L'assemblea de socis de l'FC Andorra ha aprovat aquest dissabte al matí la compra de l'entitat.

Un dels principals objectius del grup Kosmos és buscar terrenys per fer dos camps de futbol, un de futbol 7 per entrenar i un altre de futbol 11 per disputar partits oficials, tal com ha avançat 'El Periòdic'.

Actualment hi ha mirades quatre ubicacions diferents per construir els futurs equipaments a curt termini, segons ha pogut saber RTVA.

El grup està avançant en aquesta matèria, fet que podria comportar que la inversió d'aquest primer any s'elevés de forma significativa i s'aproximés al milió d'euros, en cas de confirmar-se la construcció de l'equipament.

Aquesta és una de les qüestions que s'han posat sobre la taula durant la negociació entre les dues parts.

Abans de l'adquisició final, per part del grup Kosmos, s'ha fet un pas previ que consisteix en el traspàs de passius de l'entitat a una societat andorrana amb Francesc Destrée com a cap visible.

Aquest dissabte al matí s'ha aprovat la compra amb un 99% dels vots i un total de 206, entre presencials i delegats.

Una de les clàusules que preveu el contracte és que l'empresa no es pugui endur el club a cap altre territori ni pugui canviar-li el nom.

El president, Albert Ferré, ha insistit a garantir el màxim de jugadors andorrans en el projecte. També es volen recuperar les categories de base i crear un segon equip.

La plantilla actual encara no està tancada i durant les pròximes setmanes hi haurà dos o tres incorporacions més, segons ha pogut saber RTVA.

L'FC Andorra ha confirmat un deute de 313.000 euros, que quedarà eixugat amb l'entrada del nou inversor. El club també té dues causes pendents a la Batllia que podrien elevar aquesta quantitat fins als 600.000 euros.

Com va avançar RTVA, la compra comportarà canvis a la banqueta. El president ha agraït la dedicació dels tècnics Richard Imbernón i Josep Linares i ja els va comunicar dijous que no seguirien.

Gabri i Jorquera han dirigit el seu primer entrenament aquest dissabte amb la vista posada en el partit del 5 de gener contra l'Almacelles. A més, també s'ha confirmat la incorporació de Jaume Nogués com a director esportiu.

Informa: Joel Romero
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: