ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Acord entre federació i jugadors: Balart i Sebastián dirigiran la selecció d'hoquei patins i Umbert serà director tècnic

www.andorradifusio.ad

Acord entre la Federació de Patinatge i el grup de jugadors que havien renunciat a l'equip nacional, arran del nomenament de Miquel Umbert com a seleccionador d'hoquei patins. Un tàndem format per Lluís Ferran Balart i Juan Sebastián dirigirà la selecció, mentre que Umbert assumirà les tasques de director tècnic.

Han estat tres setmanes llargues de converses entre la junta directiva de la Federació de Patinatge, la secretaria d'Estat d'Esports i els 9 internacionals que van renunciar a través d'un comunicat a la selecció d'hoquei patins, després de confirmar Miquel Umbert com a seleccionador. Finalment s'ha trobat la millor sortida per a totes les parts.

Umbert serà el director tècnic de l'hoquei patins i coordinarà les categories inferiors de la federació. L'absoluta quedarà en mans del tàndem tècnic format per dos entrenadors de casa. Lluís Ferran 'Wifi' Balart, responsable de l'Andorra Hoquei Club, i Juan Sebastián, coordinador de la base, compartiran les funcions de seleccionadors.

Ningú com ells coneix la prometedora lleva de jugadors que formen el gros de l'absoluta i que s'havien plantat després de l'elecció d'Umbert. Una generació liderada pels germans Llorenç i Gerard Miquel, que fa dos anys es va penjar la plata al Mundial B de Barcelona i que un any abans havia estat sisena a l'Europeu, amb Climent Padrós a la banqueta.

L'acord permetrà desbloquejar la situació i començar a treballar amb vista al gran objectiu de la temporada, el Campionat d'Europa que es disputarà a final d'agost a Itàlia. Les ganes de disputar-lo per part dels jugadors han estat clau per arribar a una entesa.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

 

 

 

 

 

Comparteix:

3.235.191.87