ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Adolfo Baines: "En cap moment vam dir que no volíem reprendre la competició"

www.andorradifusio.ad

L'actual líder de la lliga nacional de futbol, l'Inter d'Escaldes va encetar la fase 3 d'entrenaments aquest divendres. El tècnic Adolf Baines remarca que volen acabar la lliga al camp, tot i que adverteix dels problemes de comprimir en excés el calendari.

El retorn del futbol nacional va cremant etapes. L'Inter d'Escaldes, primer classificat a 4 punts del segon, va entrenar-se aquest divendres en grups de 10 jugadors amb contacte, després que la federació anunciés que les PCR realitzades eren negatives.

Des del club, tant l'entrenador de l'Inter Club d'Escaldes, Adolf Baines, i el jugador, Sergi Moreno, asseguren que volen acabar la lliga sobre la gespa.

Malgrat que encara no s'ha pres la decisió de reprendre la lliga, el tècnic remarca la dificultat de fer 2 partits per setmana.

Com succeeix en altres equips, els escaldencs tenen jugadors de fora. Aquest fet també consideren que s'hauria de tenir en compte, segons indica Baines.

En cas de reprendre la competició, l'Inter s'enfrontaria en el primer partit al VallBanc Santa Coloma, actual segon classificat de la lliga.

Informa: Joel Romero
Imatges: Txema Galilea

Comparteix: