ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Aguareles, en línia ascendent i a temps per assolir els objectius

www.andorradifusio.ad

La present és una temporada molt important per a Carles Aguareles. Enguany disputa la Copa del Món en big air i lluita per tornar a la Copa del Món en slope style. Per aconseguir-ho necessita dos top-5 en Copa d'Europa abans no acabi la temporada. Encara no ho ha aconseguit però descriu una línia clarament ascendent.

Un dia més a l'oficina per a Carles Aguareles. A diferència d'altres disciplines com el boarder cross el rider de la FAE troba a Andorra l'escenari ideal per preparar les competicions. Assegura que "Andorra té bons snowparks on poder entrenar i, a més a és també tenim el 360, on podem fer molta feina".

Va començar l'any amb un 25è lloc a la Copa del Món de big air. A la Copa d'Europa els resultats encara no són els desitjats però han anat sempre en línia ascendent. L'últim, una desena plaça que s'acosta a l'objectiu.

Cal confirmar cent punts FIS al campionat continental per tornar l'any vinent a la Copa del Món de slope style. Vol "millorar més i ser més meticulós per no cometre errades". Encara li queden 4 copes d'Europa per aconseguir l'objectiu i creu "que es pot fer".

A l'horitzó els Jocs Olímpics de la Xina el 2022 on el rider andorrà buscarà la classificació tant en big air com slope style.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero 

Comparteix:

3.226.248.180