ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Agustí Pérez, director d'Ironman al sud d'Europa: "Estem gairebé doblant la participació de l'any passat i creiem que té molt recorregut"

www.andorradifusio.ad

Amb l'inici de l'Andorra 21 Ports s'ha donat el tret de sortida a la segona edició de l'Andorra Multisport Festival. Després d'una primera edició marcada per la pandèmia, enguany gairebé s'ha doblat el nombre de participants. La intenció és seguir creixent.

A dos quarts de deu han arrencat els 150 participants a l'Andorra 21 Ports, entre ells, el ministre Jordi Gallardo, un dels grans impulsors de l'Andorra Multiesport Festival. L'any passat van ser 100 ciclistes, un creixement considerable que encara ha estat més accentuat en altres disciplines. En el global de totes les modalitats s'ha passat dels 1.800 dorsals del 2021 als 3.300 d'enguany.

"Tot està funcionant perfectament i totes les parròquies, col·laborant. La veritat és que tenim molts muntatges a la vegada a la Massana, Ordino, Andorra la Vella. Estem gairebé doblant la participació de l'any passat i creiem que té molt recorregut. Anirem fent canvis i anirem coneixent també el territori i com es funciona aquí a Andorra. Com bé sabeu, això és per molts anys i esperem anar creixent en consonància amb el que es mereix el país".

Agustí Pérez, Director Ironman sud Europa

En aquesta primera etapa els ciclistes han cobert un recorregut de 88 quilòmetres amb un desnivell positiu considerable de 2.380 metres. Els esperen dues etapes més, encara més dures. Aquest divendres a la tarda serà el torn de l'Andorra Trail 100 amb la sortida de la cursa de 105 quilòmetres, la més llarga, a les set de la plaça Major d'Ordino.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho

Comparteix: