ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

S'ajorna el debut d'Irineu Esteve a la Copa del Món i l'equip estudia un nou calendari

www.andorradifusio.ad

Irineu Esteve no debutarà a la Copa del Món de Lilehammer com estava previst. Els organitzadors de la prova han decidit posposar les proves previstes davant la situació que es viu actualment a Noruega. Ara l'equip intenta a correcuita confeccionar un nou calendari per arrencar la temporada.

Irineu Esteve, Carola Vila i el seu equip estan tornant aquest diumenge de Davos, on han estat entrenant aquesta setmana.

La tranquil·litat i el pla de treball previst s'ha vist trencat per l'ajornament de Lilehammer, que havia de ser el debut d'irineu Esteve a la Copa del Món aquesta temporada.

Els organitzadors de la prova noruega no volen fer la Copa del Món a principi de desembre com estava previst tenint en compte la situació actual a Europa, i plantegen fer la prova més endavant.

També s'especula a situar les proves de Lilehammer a Ruka, primera prova del circuit mundial, o a Davos, la tercera al calendari. S'esperen notícies de la FIS per dilluns.

L'equip de fons de la Federació es planteja ara mateix dos escenaris. Un seria viatjar a Ruka per participar en la inauguració de la Copa del Món el 27 de novembre i l'altre, substituir la Copa del Món de Llilehammer per una Copa d'Europa a Goms, a Suïssa, i acte seguit enllaçar amb la tercera Copa del Món del circuit mundial a Davos però en el mateix país. Amb aquesta opció s'endarrereix el debut a la Copa del Món fins al 12 de desembre, però logísticament és molt més factible.

La setmana vinent l'equip entrenarà a Andorra i estudiarà la millor opció en un inici de temporada que enguany estarà marcat per la incertesa i la improvisació.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE

Comparteix:

3.236.117.38