ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Albert Costa fa realitat un somni: Correrà les 24 hores de Le Mans

www.andorradifusio.ad

El pilot resident Albert Costa està d'enhorabona perquè deixa el gran turisme. Ha fitxat per un equip per participar en el WEC, el Mundial de resistència. D'aquesta manera farà realitat un somni, participar a les 24 hores de Le Mans. 

Albert Costa es prepara aquests dies a Andorra per afrontar la màxima exigència física del Mundial de resistència. El salt de gran turisme al Campionat del Món és important.

Costa explica els canvis que implica. "Té molta més aerodinàmica. Això permet que puguis frenar més tard sobretot al pas per corba. El GT és un cotxe més pesat i has de parar més el cotxe a la frenada. La velocitat mitjana també és més lenta". A més, esmenta que l'entrenament de coll "és una cosa clau durant aquest període".

Competir al Mundial vol dir fer realitat un somni, participar a les 24 hores de Le Mans. 

"Quan em van trucar que volíem comptar amb mi per la temporada el primer que vaig preguntar és si feia les 24 hores de Le Mans. Des de petit el meu somni era o anar a la Fórmula 1 o les 24 hores de Le Mans"

Correrà al volant d'un prototip de la categoria l'LMP2 i ja li han fet el seient. El campionat està en línia ascendent. Explica que aquest any serà especial. "Aquest any serà una passada perquè a més és centenari i aquest any entren de nou Ferrari, Porsche, Cadillac, Peugeot, entre d'altres".

El pilot resident és ambiciós i esperà poder fitxar la propera campanya per un equip capdavanter. El Mundial de resistència comença el 17 de març als Estats Units, les 24 hores de Le Mans seran el 10 i 11 de juny. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada / Albert Costa

Comparteix: