ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Albert Llovera afronta el Mundial de ral·licròs amb l'ambició de les semifinals

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera inicia a partir de divendres la segona temporada al Mundial de ralicròs en la categoria RX2. Serà al circuit de Barcelona-Catalunya, primera de les set curses que formen el campionat, que s'acabarà al desembre a Sud-Àfrica.

Llovera arriba a la prova inaugural del Mundial de ral·licròs amb força motivació i després d'una pretemporada en la qual s'ha preparat a consciència en el gel de les GSeries, organitzades per l'Automòbil Club al circuit d'Andorra-Pas de la Casa. 

Explica que tot i que "no ha estat un any amb molta neu i gel, al circuit han treballat molt i hem pogut rodar molts caps de setmana". Per al pilot "és un punt molt a favor estar sempre actiu".

El pilot inicia el Mundial en un dels seus escenaris favorits, el circuit de Barcelona-Catalunya, que ha preparat per a la cita un recorregut amb 60% d'asfalt i 40% de terra.

Llovera, pilot de l'Automòbil Club i del RACC, es trobarà com a casa perquè "la resta de curses es fan al nord d'Europa". A Barcelona diu que es nota el caràcter "llatí" i creu que "l'entusiasme i l'actitud de la gent influirà".

Quant al Campionat del Món, Lloveraclar l'objectiu per aquesta temporada, entrar en alguna semifinal, classificació que no va aconseguir l'any passat. Creu que "és possible" i ho intentarà "al màxim".

A banda del ral·licròs, Llovera no descarta poder participar en altres proves durant la temporada, en funció dels seus compromisos i de les ofertes que pugui tenir.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra 

Comparteix:

3.231.25.104