Albert Llovera i Margot Llobera, amb ganes d'afrontar el Dakar vinent

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera i Margot Llobera ja pensen a tornar al Dakar. Un problema extern va deixar-los sense opcions a les primeres de canvi d'enguany, però l'objectiu serà repetir al volant del Ford en la propera edició.

Ja han passat dies d'ençà que va acabar el Dakar, on l'Albert Llovera i Margot Llobera van viure la cara més amarga amb una retirada en la primera etapa per una situació fortuïta. Un cop difícil d'entomar.

El pilot Albert Llovera lamenta que fos per una cosa externa. "Sabíem que ens podia passar qualsevol cosa perquè tot era molt embrionari i va anar tot tan ràpid que podia caure qualsevol peça petita o gran. El que no teníem previst és que ens passes una cosa externa que es fiqués allà i que ens forades aquell latigillo i ens quedéssim sense oli en un diferencial".

El ral·li més dur del món ha exemplificat a la perfecció el perquè de la seva fama. Margot Llobera explica que si "abans tenia admiració, ara en té el doble". I admet que és perquè "hi ha multitud de coses que no sabem que a l'hora de passar per sobre".

Tots dos admeten que el binomi familiar ha funcionat a la perfeccióLlovera destaca que la seva veu era agradable. "M'he trobat molt relaxat a dins de la manera que parla. Crec que ha sigut ideal, important que fos un noi i una noia a més. Crec que la veu em transmetia seguretat". 

I tenen clar que volen tornar al volant del Ford. "Fins ara amb tots amb els que he anat parlant tots coincidim amb el mateix. No ens tocava que fos d'aquesta manera i que tornin a donar-me suport una altra vegada". Llobera creu que han de portar el camió a la meta.

Ara comença el compte enrere per ser presents una vegada més al Dakar.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí
Imatges cedides: Góndola Films

Comparteix:

Joan Verdú torna al circuit mundial a Schladming Puig repeteix top-10 al Mundial d'Espot amb un 9è lloc en el descens