Àlex Iscla i Arnau Graslaub es codejen amb les figures del descens a la Copa Catalana

Bona actuació dels riders andorrans a la Copa Catalana Internacional en la disciplina de descens. Àlex Iscla va ser el més ràpid ocupant la 12a plaça en categoria elit. Iscla es va proclamar campió d'Andorra. Entre els júniors, Arnau Graslaub va ser segon i 22è absolut. Tots dos seran els representants andorrans a la Copa del Món. Les victòries van ser per a Pau Menoyo i Myriam Nicole.

L'altre gran atractiu d'aquesta Copa Catalana Internacional ha estat poder veure el que serà el nou circuit de la Copa del Món de descens en BTT, un traçat que no té res a veure al d'edicions anteriors del circuit mundial a Andorra. En part, per això, la nòmina de riders ha estat d'autèntic luxe.

Aquest diumenge van participar els campions del món Myriam Nicole i Greg Minnaar i el número 1 del rànquing mundial, Loris Vergier. En categoria femenina, Myriam Nicole no va perdonar apallissant totes les seves rivals. Entre els nois, victòria sorprenent del jove Pau Menoyo amb un temps de 2 minuts i 48 segons. Loris Vergier va ser segon.

Malgrat l'alt nivell, els riders andorrans no van estar lluny. El millor va ser Àlex Iscla, 12è de 60 dorsals, a 12 segons del guanyador. Iscla, ciclista d'enduro reconvertit fa ben poc al descens, és el nou campió d'Andorra de la disciplina. Joan Aracil va ser 19è.

En categoria júnior cal destacar el paper d'Arnau Graslaub, segon classificat de la categoria i 22è en la classificació scratch.

La Copa Catalana Internacional de descens i cros country d'aquest cap de setmana ha servit de test per a l'arribada de la Copa del Món a mitjan juliol, les proves es podran seguir en directe per Andorra Televisió.

Imatges cedides: Ociesport i Vallnord