Alèxia Lladó pujarà de categoria després de conquerir el Campionat d'Espanya de trial en la categoria TR3 

www.andorradifusio.ad

Alèxia Lladó va superant etapes en el món del trial. Fa poc va tancar el Campionat d'Espanya amb el títol de la categoria femenina TR3. La temporada vinent l'espera el salt a TR2 i un canvi a la seva vida perquè marxa a estudiar a Madrid. Sense deixar el trial, on es troba cada vegada més desimbolta.

El Campionat d'Espanya de TR3 ja el tenia al sac des de l'estiu després de guanyar les cinc proves disputades i a l'última, a Catalunya, es va haver de conformar amb la tercera posició. Tant feia. Alèxia Lladó ja tenia el títol a la butxaca i el més important, la sensació d'haver crescut com a pilot.

"He millorat bastant, abans em posava molt nerviosa, era un handicap molt gran que tenia. Entrenava molt més del que donava de resultat, però he millorat molt mentalment", afirma la pilot de trial, Alèxia Lladó.

La temporada vinent repetirà participació a Andorra, al Campionat de Catalunya, al d'Espanya i farà alguna prova del Mundial. Ja en la categoria TR2, més exigent. Lladó destaca que les zones són més complicades. 

A més, iniciarà una nova etapa a la seva vida, anant a Madrid a estudiar. Allà haurà de compaginar les classes amb els entrenaments.

Repetir experiència al Trial de les Nacions femení serà un altre gran al·licient de la temporada. Trial i Lladó van de la mà.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-cedides Alèxia Lladó

Comparteix: