ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Alieu ja exerceix com a nou president del VPC

www.andorradifusio.ad

Paul Alieu ja exerceix de president del VPC Andorra, després de prendre possessió del càrrec ahir a l´assemblea. Al capdavant d´una junta molt renovada però amb un projecte de continuïtat, la prioritat és parlar amb tots els jugadors i els espònsors.

Primer dia per a Paul Alieu com a president del VPC Andorra i moltes qüestions pendents a la taula. El fins ara capità del primer equip i de la selecció, amb el vicepresident, Gerard Giménez, i el fins ara vocal Marc Noguera, que relleva Dani Raya com a secretari, ja treballen en el nou mandat. "Si el primer equip té bons resultats vindrà més gent. Però hem de tenir els peus a terra, mirar la gent que puja i després els objectius ja vindran a poc a poc més endavant", són les primeres paraules d'Alieu com a president a RTVA.

L´assemblea celebrada aquest dimecres va donar llum verd a un pressupost de 161.000 euros i una junta que tindrà com a nou tresorer Òscar Cabanes, manté com a vocals Jeannot Martinho, Robin Estévez i Bernard Vives, i incorpora André Alieu, Jean-Michel Taurinyà, Ventura Gaset, Àlex Ridgway i Toni Rovira. Moltes cares noves per a un projecte que aposta per la continuïtat perquè, com destaca Alieu, s'ha fet bona feina amb la base i han pujat les fitxes. A més, s'ha pogut mantenir un primer i segon equip sènior tota la temporada.

A hores d´ara, només està assegurada la continuïtat de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili a la banqueta del primer equip. Les properes setmanes seran clau per posar els fonaments d´una nova etapa que arrenca amb il·lusions renovades.

Informa: Joan López
Imatges: Vicente Bellot/Joan López

Comparteix:

34.236.245.255