130 nadadors de sis clubs del país en el Meeting Internacional de Natació del CN Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dissabte es va disputar al Complex Esportiu d'Encamp el Meeting Internacional de Natació organitzat pel Club Natació Encamp. En aquesta 27a edició van participar 130 nadadors. Una xifra elevada però lluny dels 400 habituals a causa dels protocols sanitaris i les restriccions de mobilitat. A la cita es van aconseguir dos rècords d'Andorra.

En aquest any Covid ja ha estat un gran èxit poder celebrar el Meeting Internacional encara que hagi estat sense països de fora d'Andorra.

En total han participat 130 nadadors de 6 clubs del país amb totes les categories representades.

Les finals es van disputar en la prova de 200 metres estils. En categoria infantil els millors van ser Teresa Vergés i Kevin Teixeira. Els més ràpids en categoria júnior van ser Laura Santañes i Yann Lecoq. Per últim, en categoria absoluta van guanyar Laia Garcia i Tomàs Lomero amb una marca d'1 minut i 2 segons. El nedador de la FAN venia d'aconseguir el sub campionat d'Espanya jove en 50 metres papallona.

En el Meeting es van trencar dos rècords d'Andorra. El dels 4x50 estils amb Aleix Férriz, Patrick Pellegrina i els germans Lomero aturant el cronòmetre a 1.42.87. En aquesta mateixa prova Férriz va batre el rècord dels 50 metres esquena amb un temps de 26 segons i 88 centèsimes.

Imatge: Arnau Teixidó