Fornell es treu l'espina i acaba 14è en la segona jornada d'un Freeride World Tour que vol continuar al país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arcalís ha tancat amb èxit la segona prova del Freeride World Tour. El port del Rat ha repetit com a escenari, amb millors condicions que divendres. El circuit mundial de l'esquí i el surf de neu fora pista marxa però amb moltes opcions de tornar.

Els riders han agraït els 10 centímetres de neu nova, en una competició que ha tornat a oferir baixades espectaculars. El nord-americà Blake Moller ha estat el vencedor en surf de neu i la francesa Marion Haerty ha repetit victòria en categoria femenina. En esquí s'han imposat el nord-americà Andrew Pollard i la suïssa Elisabeth Gerritzen.

El moment més esperat ha arribat amb la baixada de Dani Fornell. L'únic representant andorrà ha buscat el punt de sortida més arriscat, però després de la caiguda de divendres ha intentat assegurar una línia sense errades. Al final ha acabat 14è, en el que possiblement hagi estat el seu comiat definitiu.

Després de superar amb molt bona nota l'edició més difícil, per la Covid-19 i la manca de neu de la primera prova, Grandvalira Ordino-Arcalís aposta per la continuïtat del Freeride World Tour al país.

El director de màrqueting de Grandvalira, David Ledesma, creu que "és molt important per a un país com Andorra poder oferir espectacle de primer nivell", i espera "seguir amb aquest esdeveniment molts anys".

Tot just finalitzada la setena edició a Arcalís, les diferents parts tenen previst iniciar les reunions per parlar del futur. 

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.