El 1r torneig Circuit Prestige de pàdel aplega 180 participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un total de 180 persones participaran en el primer torneig Circuit Prestige de pàdel. L'esdeveniment s'allargarà fins diumenge vinent i, per a molts, ha estat una oportunitat per tornar a competir després de mesos sense fer-ho.

La febre del pàdel segueix a l'alça i els amants d'aquest esport han tornat a gaudir de la competició amb el torneig Circuit Prestige, a les pistes situades a la part de dalt de l'hotel Mercure. L'esdeveniment ha començat aquest cap de setmana i s'allargarà fins al vinent, amb 180 jugadors i jugadores de totes les edats.

La responsable d'instal·lacions de l'hotel que l'acull, Maria Puigdellívol, ha explicat que aquest esdeveniment és una manera de reinventar-se davant la situació que ha patit el sector arran de la Covid-19, amb l'objectiu "d'intentar que hi hagi alegria i tornar al que era la vida abans de la pandèmia". Els participants arribaven amb ganes, després d'estar força temps sense competir. Més enllà del resultat, no ha faltat la voluntat de passar-ho bé.

Durant la setmana hi haurà els partits de la canalla i la previsió és que diumenge vinent es jugui la final de la primera edició del torneig.

Informa: Joel Romero
Imatges: J.Romero/ R.Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.