25 premiats a la Gran Nit del Futbol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Comunal ha acollit la Gran Nit del Futbol, on la Federació ha lliurat 25 guardons repartits entre premis, reconeixements i mencions. Futbol, futbol sala, la base i també els àrbitres han estat els protagonistes.

La selecció absoluta de futbol va ser una de les grans protagonistes de la gala. L'equip entrenat per Koldo Álvarez va rebre una menció especial després de tancar un brillant 2018 on l'equip es va mantenir durant cinc partits consecutius invicte.

Pel que fa als premis individuals els millors futbolistes van ser David Fèrriz en futbol sala i Tere Morató, Erica Gonçalves i Chus Sosa en futbol.

Per a Gonçalves el premi a millor jugadora "és un orgull". Destaca els esforços que ha fet per aconseguir-ho, tot i no esperar-se el premi.

El jugador del VallBanc Santa Coloma, Jesús Sosa, reconeix que va "començar fluix" però està "reconduint la situació i desitjant la tornada de Nadal per marcar més gols".

Jose Antonio Gómez i Cristian Martínez van ser reconeguts en haver superat les 50 internacionalitats. Ildefons Lima en té 119 però va ser premiat per coincidència amb el seu 39è aniversari.

Pel que fa als entrenadors pocs canvis. Richard Imbernón en futbol i Lluís Cruz en futbol sala.

Cruz s'ha mostrat "molt content i orgullós del premi, que és fruit de la feina dels jugadors", a qui l'ha dedicat. 

Imbernón opina que "els premis individuals en un esport d'equip de vegades són difícils d'entendre", tot i reconèixer "que a nivell personal donen ànims i motiven".

També va haver-hi premis a la base i als àrbitres. Mencions a Crisitan Sánchez, Montse Sánchez, la selecció sub-17, gol solidari i un homenatge molt especial a l'equip que va participar als Jocs Special Olympics.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.