La 5a Tri-Blanc espera mantenir el nombre de participants aquest diumenge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dijous al migdia s'ha presentat a la Massana la cinquena edició de la Tri-Blanc amb el suport de VSL Sports, el Club Trialtló Serradells i Vallnord Pal Arinsal. L'organització espera arribar a les xifres rècord de l'any passat on es van assolir els 85 participants.

La Tri-Blanc és una triatló diferent, d'alguna manera feta a mida per Andorra.

7 quilòmetres de cursa a peu, 12 quilòmetres amb 700 de desnivell en bici i, per últim, el tram més local, el d'esquí de muntanya amb un desnivell positiu de 680 metres.

La cursa es pot fer de manera individual o per equips. El director de cursa, Gerard Riart, vol arribar als 85 participants de l'any passat, el rècord fins ara.

El president del Club Triatló Serradells, Óscar Corbalán, explica que "molta gent la vol provar però li fa por la part de natació". Destaca que "és una molt bona oportunitat per fer tres esports en una sola competició".

Xavi Jové amb un temps de 1 hora i 50 minuts va guanyar l'any passat. Maria Fargues ho va fer en categoria femenina amb 2 hores i 18 minuts.

Les inscripcions es mantindran obertes fins divendres a mitjanit. El tret de sortida, diumenge a les 10 del matí a la plaça de les Fontetes de la Massana.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Cristòfol