77 vehicles fan la sortida en la primera jornada de la Pujada a Arinsal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

77 vehicles han fet la sortida en la primera jornada de la Pujada a Arinsal. Els entrenaments de dissabte al matí han comptat amb una gran presència d'aficionats al motor, que no s'han volgut perdre les evolucions dels pilots participants.  

La prova, organitzada per l'Automòbil Club d'Andorra, puntua un any més per al Campionat de França de Muntanya de segona divisió. Entre els inscrits es troben els millors especialistes del país, com Gerard de la Casa, Raül Ferré, Edgar Montellà i Ramon Plaus.

Enguany també hi participa Joan Vinyes, que torna a fer una pujada al país després de gairebé tres dècades. Com a gran novetat, Àlex Bercianos disputa la prova amb un vehicle elèctric. Aquest dissabte a la tarda es farà la primera mànega cronometrada, i diumenge, les dues restants.  

Informa i imatges: Joan López 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.