Aaron Querol es perfila com una promesa de la BTT amb 14 anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra no només sap organitzar proves de BTT, també vol guanyar-les. Avui dia és complicat però el futur és molt esperançador. Blanca Aracil ha estat la pionera, el seu germà Joan ja empeny darrere seu, però el que podria ser l'autèntica sensació és un noi que acaba de fer 14 anys. Ell és Aaron Querol.

Ell és Aaron Querol, el passat 16 de setembre va fer 14 anys, pocs anys, però més que suficients per descobrir quina és la seva autèntica passió. Els grans resultats aconseguits des de ben petit van començar a cridar l'atenció als amants del país a aquest esport.

En un tres i no res l'equip ja li ha aconseguit cinc espònsors de primer nivell. Gràcies a això va poder participar aquest estiu per primera vegada a l'Europeu. Malgrat que només tenia 13 anys i, competia en categoria sub 15, l'Aaron va aconseguir acabar sisè. A la Copa Catalana és segon en categoria infantil, i si guanya la darrera prova, l'11 d'octubre, el títol serà seu. El somni, ser professional.

Fins i tot el tres vegades Campió del Món, el sud-africà Greg Minaar, va beneir el seu equip amb aquest post que va penjar al seu Facebook. Aaron Querol va arribar a Andorra amb sis anys. La voluntat de totes les parts és competir pel Principat.

La Federació ja el segueix atentament. Als 16 anys, un cop completada la escolarització obligatòria, Aaron Querol serà andorrà.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.