Abel Bernal i Xavi Folguera ja coneixen els rivals dels Jocs de Montenegro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El vòlei platja ja coneix els rivals als Jocs dels Petits Estats de Montenegro. Abel Bernal i Xavi Folguera debuten com a parella i el seu rendiment és una incògnita, però aquesta disciplina acostuma a sumar medalles per a Andorra. De fet, a San Marino 2017, va ser l'únic or.

Mònaco, San Marino i Malta. Aquests seran els rivals d'Andorra en el grup B del torneig de vòlei platja dels Jocs, segons el manual tècnic de la competició. Abel Bernal i Xavi Folguera iniciaran la lluita per les medalles en un grup a priori més assequible que l'altre, que inclou els amfitrions, Liechtenstein, plata a San Marino, i els sempre perillosos xipriotes. Els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals.

La competició de vòlei platja es desenvoluparà entre el 28 i el 31 de maig i Jordi Verdaguer en serà el delegat tècnic. Bernal i Folguera participaran aquest cap de setmana en la segona prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja, a Vilanova i la Geltrú, per preparar el torneig. La resta d'esportistes encaren també la recta final de la preparació per a Montenegro.

La delegació, anunciada pel COA fa uns dies, inclou 27 atletes, deu dels quals no van ser a San Marino fa dos anys. A banda d'Abel Bernal, hi haurà el judoka Joel Rossell, el nedador Bernat Lomero, els tennistes Ricardo Rodeiro, Joan Jiménez i la seva filla Vicky, i els atletes Leyre de la Rua, Raquel Guri, Arnau Roig i Bruna Luque. La setmana entrant, la delegació serà rebuda al Govern.

Andorra viatjarà a Montenegro amb la intenció de superar les disset medalles que es van assolir a San Marino. Els jocs se celebraran entre el 27 de maig i l'1 de juny. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.