Adrien van Beveren vol el títol de campió mundial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pilot resident de motos Adrien van Beveren vol guanyar el Mundial de Rally-Raid després del regust amarg del Dakar. Va imposar-se en la darrera prova a Abu Dhabi i es veu amb opcions.

La victòria d'Adrien van Beveren a l'Abu Dhabi Desert Challenge ha donat ales al pilot per endur-se el títol del Rally-Raid i s'ho pren amb humor. El pilot va comentar que se li posava molta pressió. "Vaig ser bicampió en 2021 i tercer l'any passat faltant una carrera perquè no vaig poder córrer a Dubai. Va ser campió el meu cunyat Sam. Portar un títol a casa seria enorme".

Així ho va explicar en una conferència a AnyósPark, després de la frustració de ser cinquè a la general del Dakar d'enguany. Així i tot, no té clar quin trofeu té més rellevància. "No sé si el més important seria guanyar un mundial o el Dakar, però la veritat és que la preparació és la mateixa per les dues coses. Continuarem somiant i donant-ho tot"

Les xerrades amb Cyril van fer que el 2018 decidís aterrar al país. Cinc anys després admet que això li ha permès viure coses increïbles. "Me'n recordo d'unes pujades de ports amb els de descens de bicicleta, amb els germans Binder de Moto GP, Jack Miller i el Sam i estàvem tots lluitant de sobte a la pujada d'Ordino. Són coses que només passen a Andorra".

Ara mateix és segon de la general del Mundial quan falten tres proves. La pròxima cursa arribarà a l'abril a Sonora, Mèxic.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.