Ain Sevens i Esprit Sud, vencedors del segon Torneig Internacional de Rugbi de 7 d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ain Sevens, en categoria masculina, i Esprit Sud, en femenina, han estat els equips guanyadors de la segona edició del Torneig Internacional de Rugbi de 7 d'Andorra, que s'ha disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Nacional.

Un assaig en l'última acció del partit ha donat la victòria a l'Ain Sevens davant l'Esprit Sud per 20 a 21, en una final que ha tingut alternatives i molt nivell.

L'equip femení d'Andorra ha acabat el torneig quart, empatat amb dos rivals després de sumar dues victòries, i el masculí ha tancat la classificació. L'organització ha fet un bon balanç, tot i les baixes de darrera hora per Covid-19.

L'organitzador i tresorer de la Federació Andorrana de Rugbi, David Ferré, també ha destacat la progressió dels equips de casa i posa el focus en els jocs dels petits estats. "Les nenes han fet millor paper que l'any passat i els nens realment, pel que fa a joc, han començat a fer progressos. El progrés comptarà  realment d'aquí a 3 anys, per estar a punt per als petits estats. Guanyar a casa és el més important i és el que estem treballant ara".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.