Aixàs, Lezkano i Llovet fan balanç d'una temporada de somni

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alguns dels protagonistes de l'ascens han repassat les claus de l'èxit al Dia E. El president ha elogiat l'afició i el tècnic, el disseny de la plantilla. El capità creu que, amb alguns retocs, el grup que s'ha format pot ser competitiu a l'ACB.

El suport de l'afició era una de les incògnites després de perdre la categoria ara fa un any. L'assistència al Poliesportiu al llarg de la temporada ha superat totes les expectatives i ha estat una de les claus de l'ascens. "Hem registrat les millors entrades inclús estan a la Lliga ACB i la gent ha estat molt volcada, han estat un pilar fonamental aquesta temporada", ha explicat Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra.

El disseny de la plantilla s'ha mostrat del tot encertat i la polivalència dels jugadors ha permès superar les lesions que han acompanyat l'equip al llarg de la temporada. "Els que acabaran la temporada són els que la van començar i això diu molt", detalla l'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano

Aixàs i Lezkano han coincidit que encara és aviat per parlar de la nova etapa a la lliga Endesa, però per a Nacho Llovet el grup que ha assolit l'ascens pot ser competitiu a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Així ho ha manifestat: "Està clar que quan puges a una categoria per sobre es necessita algun reforç, però ens hem entès molt bé entre nosaltres i s'ha de tenir en compte."

Després de les celebracions, el club vol posar el millor colofó a la temporada amb un bon partit en la darrera jornada, divendres a la pista del Gipuzkoa

Informa: Joan López 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.