Albània, San Marino i Bulgària seran els rivals de la selecció de futbol sala al Preeuropeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Bulgària, Albània i San Marino seran els rivals de la selecció de futbol sala a la ronda prèvia de l'Europeu, entre el 29 de gener i l'1 de febrer a Bulgària. Un nou format de competició que augmenta les possibilitats de classificació d'Andorra.

Superar la primera ronda de classificació continua sent una assignatura pendent per a la selecció de futbol sala, però aquesta vegada els tricolors afrontaran el Preeuropeu amb més opcions que mai.

El sorteig celebrat a Nyó ha repartit les 33 seleccions de la primera fase en nou grups i ha emparellat el combinat de Xavi de la Rosa amb Albània, San Marino i Bulgària. Els búlgars seran els amfitrions del torneig, entre el 29 de gener i l'1 de febrer. El primer classificat accedirà directament a la fase de grups. Els segons dels nou grups i els cinc millors tercers disputaran, el mes d'abril, un play-off a doble partit que atorgarà els bitllets restants.

El nou format de competició serà un al·licient més per a una selecció que en els darrers anys ha completat el relleu generacional. En el recent doble amistós contra Lituània als Serradells, De la Rosa només va comptar amb tres veterans, Aitor Rubio, Òscar Neira i Jona. Després del sorteig, la Federació mirarà de tancar més compromisos per afrontar el repte de Bulgària en les millors condicions.

Informa: Joan López
Imatge: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.