Albert Llovera negocia amb l'equip Petronas De Rooy per tornar al Dakar l'any que ve

Albert Llovera ha iniciat les converses amb l'equip Petronas De Rooy Iveco per repetir l'experència d'enguany al Dakar. El pilot explicarà aquesta tarda les seves vivències a l'Aràbia Saudita en una conferència al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Albert Llovera ha passat aquest matí pels micròfons de l'"Ara i Aquí", on ha avançat alguns dels detalls que explicarà al Centre de Congressos. Llovera debutava amb un camió de l'equip Petronas De Rooy i ha completat el seu millor Dakar amb una quinzena posició. El pilot ja ha començat a negociar amb l'equip el retorn l'any vinent a l'Aràbia Saudita. La seva experiència i la polivalència es cotitzen.

Llovera ha quedat encantat de l'experiència a l'Aràbia Saudita, un país del qual destaca els contrastos i el bon tracte dels habitants. No s'ha estat d'explicar una anècdota viscuda amb el seu osteòpata, Jordi Zaragoza: "dormíem a la mateixa tenda i vaig caure al terra, vaig cridar al Jordi, es va despertar però no em veia, mirava a la porta i li vaog dir si es pensava que m'havia aixecat. Soc al terra, vaig dir-li".

Llovera ha viscut el Dakar en tres continents. Es queda amb el desert africà, l'escalfor del públic sud-americà i de l'Aràbia Saudita destaca que és una barreja dels tots els escenaris dakarians. I hi vol tornar l'any vinent.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Góndola Films-Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.