Albert Soley i Jezabel Kremer, guanyadors de l'Spartan Beast

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El català Albert Soley i la francesa Jezabel Kremer han estat els vencedors de l’Spartan Beast, la prova reina de l’Spartan Race, que enguany celebra la quarta edició a Grau Roig. Durant el cap de setmana es concentraran més de 5.100 participants entre les diferents curses.

Les Spartan Race continuen reunint cada vegada més adeptes i Grau Roig n´és la millor prova. Dels poc més de dos mil participants de la primera edició, l’any 2016, s’ha passat als més de 5.100 de la quarta.

La primera jornada s’obria amb la sortida de la duríssima Ultra, de 50 quilòmetres i 60 obstacles, i a les nou es posaven en marxa els participants de la prova reina, la Beast de 21 quilòmetres i 30 obstacles. La meteorologia ha acompanyat i els participants han gaudit de les millors condicions per posar a prova la seva força, habilitat i resistència.

El català Albert Soley ha demostrat un any més que, si està bé, no té rival, i s’ha imposat amb un temps de 2 hores i 53 minuts.

En categoria femenina la victòria ha estat per a la francesa Jezabel Kremer, amb un temps de 3 hores i 25 minuts.

Hi ha curses per a tot tipus de perfils i fins i tot els més petits tenen la seva Spartan. Demà es tancarà la quarta edició amb les categories Súper, Sprint i Hurricane Heat.

Informa i imatge: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.