Albicy continuarà al MoraBanc un any més

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El base francès Andrew Albicy continuarà la temporada vinent al MoraBanc Andorra. El jugador no ha fet ús de la clàusula d'escapament i complirà l´any que té signat.

Tot i que hi hagi un contracte en vigor, tant el club com els jugadors tenen clàusula per trencar la vinculació. En el cas d´Albicy el termini de rescissió ja ha expirat i estarà la temporada compromesa. Una bona notícia per al MoraBanc Andorra, que la temporada passada va confiar la direcció del joc al menut base francès i va obtenir-ne un bon rendiment. El club vol donar continuïtat al projecte.

"Intentarem mantenir el bloc que tant èxit i alegries ens ha donat aquesta temporada, però no és fàcil", reiterava Aixàs. "Un problema que firmaríem tenir cada estiu". Amb altres jugadors amb contracte com Walker, Jelinek o Czerapowicz, encara no s´han exhaurit terminis i resta tot obert per a una línia exterior que ha perdut el capità David Navarro. Aixàs ha aprofitat per agrair Navarro els serveis, tot assegurant que a Andorra, hi "deixarà petjada".

La confirmació d'Albicy s'afegeix a la continuïtat de Burjanadze i la renovació d'Stevic, mentre que els dies vinents poden ser decisius per saber si la connexió entre el francès i Giorgi Shermadini seguirà la temporada vinent. Es va al tempteig per al pivot, al qual serà complicat retenir.

Informa: David Domingo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.